emmi christensson

Emmi Christensson - Solveig's Song (Peer Gynt) (Live "Allsång På Skansen" ) - Duration: Emmi Filippa Christensson, född 17 augusti i Vessigebro, är en svensk sångerska, musikalartist och skådespelerska. Hon har gjort huvudroller i flera musikaler. År fick hon rollen som Christine Daaé i The Phantom of the Opera på Her Majesty's Theatre i London. Christensson har även sjungit nationalsången  ‎Teater · ‎Roller · ‎Referenser. Hon sökte för en stor roll i Les Miserables i London – men fick den ikoniska rollen som Christine i Phantom of the Opera. Nu är Emmi Christensson ett av de tyngsta musikalnamnen i Sverige. Möt henne i en lång intervju om musikallivet, om att vara med i en Disneyklassiker och hur hon tappade kjolen inför.

Emmi christensson - Optima

Det blir en del konserter. Man kan kanske tro att det är tvärtom. Där räckte någon Emmi ett telefonnummer med uppmaningen att testa att ringa. Jag började tänka mer på det. Fast visst är det väldigt ovanligt att gå rakt in som svensk i London.

Emmi christensson - kan

Hon och sambon Teodor har precis kommit hem från en spelning i Västervik. Sedan ett år tillbaka är det hon som är Christine. Trots att hon redan presenterat sig internationellt så blev den svenska rollen som Christine ett genombrott för den bredare publiken i Sverige. Emmi Christensson ger sina bästa tips till dig som vill börja sjunga. Men har några mindre musikalprojekt. Nu är Emmi Christensson ett av de tyngsta musikalnamnen i Sverige. Är man beredd och kasta sig ut så funkar det. Emmi Christensson ger sina bästa tips till dig som vill börja sjunga. Man kan inte bara dyka upp oanmäld på paulina gaitan nude audition. Kanske var det Emmis inställning som gjorde att hon, efter tips från hennes sångpedagog, tog sig oanmäld till en audition för Les Misérables på Queens theatre i London. En annan gång fastnade jag med håret i Peters kavaj. Fast visst är det väldigt ovanligt att gå rakt in som svensk i London. Det dröjde byggarbetare länge förrän hon stetson hatt sig på audition till den kathy griffin drömrollen som Christine i Fantomen på operan. emmi christensson

Emmi christensson Video

Emmi Christensson - Om Du Bara Vore Här Igen (Live "Moraeus Med Mera")