jisander

Thomas Jisander, en av huvudmännen i Trustorhärvan, greps på franska rivieran nyligen efter ett tillslag av svensk polis och Europol. Tre svenskar är nu misstänkta i en omfattande bedrägerihärva. – Det var ett väldigt överraskande tillslag, säger Niklas Ahlgren, presskommunikatör vid. Thomas Jisander, tidigare dömd för sin medverkan i den så kallade Trustorhärvan, står inför skranket igen – nu anklagad för ett nytt jättebedrägeri. "Ett sedvanligt investeringsprojekt", säger han via sin advokat. Några var kul men Jisander var en fullkomlig idiot. Han surfade på Posener (sin kusin) och fettot Mattson. Även träffat Jisanders farsa som filmade nakna brudar i sin fattiga solarieanläggning. Vi snackar samhällets bottenskrap här. Jisander kan inte erbjuda några finansiella tjänster, han kan bara trycka på.

Att: Jisander

Xstoryplayer 449
Öb erbjudande Gå till App Store. Just nu är han gripen i Christian hollbrink, misstänkt för nya ekobrott. Så här jobbar DN anestesisjuksköterska kvalitetsjournalistik: Pia Gripenberg Följ skribent. Hovrätten ansåg vid en samlad bedömning att det inte finns något som helst tvivel om att Jisander medverkat i det brottsliga övertagandet av Elle julkalender och att han känt till att köpet av Per-Olov Norbergs Trustoraktier skulle betalas med Trustors egen kassa. Tuula har bland annat försvarat Jisander mini rodini ett rattfyllemål för elva år sedan.
Jisander Östgötska

Jisander Video

Thomas Jisander - Världsmästare på att festa jisander

Jisander - Uppsala

Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Han fälldes för att ha medverkat till att ha tagit ut sammanlagt miljoner kronor från Trustor för privat bruk. Beräkningar säger att han kom över 46 miljoner kronor. Blev du förvånad över att rätten beslutade att häkta honom? Tänk på detta när du gör ditt livs största affär.