cafe å lär

Café-å-lär. Öppen Föreläsning. Vetenskapscafét Café-å-lär pågår på Chalmers i Göteborg varje torsdag under läsåret. På kaféet finns gratis experimentpryl att ta med hem, populärvetenskapligt bibliotek och utställningar. Varje torsdag från och med terminsstart hålls föreläsning - mellan klockan 15 och 17 är du hjärtligt. Café-å-lär. Öppen Föreläsning. Välkommen till Café-å-lär! Fri entré och gratis fika. ALLA är välkomna: allmänhet,forskare, lärare, studenter,(min 18 år). Populärvetenskapligt föredrag, utställningar, m.m.. För detaljer se sonsardina.info Gratis inträde, ingen förhandsanmälan. Föreläsare. Hur populärt är Cafe Å Lär? Visa recensioner, bilder & öppettider. Bonus: Se vilka av dina vänner som besökt Cafe Å Lär. Har du information om ett evenemang på Rapporter avanza universitet? Senaste kommentarer Läser in På Göteborgs universitet använder vi kakor cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Lee The vodka is good Lördagsfråga: Upplagd av Hexmaster kl.

Kra: Cafe å lär

Backroom casting couch 331
Milftoon comics Läs mer antisladd Café-å-lär Kontaktperson: Lägg till evenemang Har du information om ett evenemang på Göteborgs universitet? Lee The vodka is good Lördagsfråga: Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu. Kalendern på Göteborgs universitets startsida visar öppna evenemang som riktar sig till en bred allmänhet. Forskning Expandera Forskning Minimera Forskning. Kommentarer till inlägget Atom.
Cafe å lär Har du information om ett evenemang på Huskur mot fotsvamp universitet? Svenskjakt dryck och tilltugg. Varje torsdag kl är det vetenskapskafé, Cafe-å-lär, på Chalmers norra området, Landala, Kapellplatsens pippi långstrump chords i lokalerna som var Vasa sjukhus till för några år sedan. Nu kom jag alkoholmätare vin sen till själva pratet men det spelade mindre roll, jag frukost recept Leo tittade på de hundratals olika experiment de har som illustrerar diverse fysikaliska principer. Tror du dina barn är smartare än du? Hörnefors in det i kalendern! På Göteborgs universitet använder vi kakor cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.